У четвер, 4 лютого, у рамках півфіналу чемпіонату Європи з футзалу національна збірна України зіграє проти Росії.

Українська команда під керівництвом Олександра Косенка потрапила до плей-офф Євро-2022. Нагадаємо, українці посіли друге місце у своїй групі лише завдяки перемозі Сербії над Нідерландами в останньому турі. Збірна України набрала три очки, програвши у першому турі зненацька Нідерландам (2:3). У другому турі підопічні Косенка розгромили Сербію (6:1) та в останньому турі програли мінімально Португалії (0:1).

Вже в 1/4 фіналу турніру збірна України показала більш гідну та якісну гру, здобувши яскраву перемогу у протистоянні зі збірною Казахстану (5:3).

Збірна Росії свій шлях до півфіналу пройшла впевненіше. У своїй групі росіяни здобули три розгромні перемоги із загальним рахунком 16:2 і посіли перше місце. Підопічні Скоровича у першому турі розбили Словаччину з рахунком 7:1, у другому турі розібралися зі збірною Хорватії (4:0) та у третьому турі розгромили Польщу (5:1). У 1/4 фіналу Росія без проблем розібралася зі збірною Грузії з рахунком 3:1. Росія в рейтингу УЄФА посідає другу позицію, а Україна — 11-у.

Фаворитом цього протистояння букмекери вважають збірну Росії.

На перемогу команди країни-агресора пропонують коефіцієнт 1,50. Нічию оцінили — 7,00, а перемогу України — 3,85.

Букмекери вважають, що матч Росії та України вийде досить результативним: тотал більше 4,5 м’ячів — 1,40, а тотал менше за 4,5 м’яча — за 2,82.