Categories: Новини

Зінченко може стати легендою Сіті: експерти в один голос хвалять українця

Український футболіст Манчестер Сіті Олександр Зінченко став одним з головних героїв матчу-відповіді чвертьфіналу Ліги чемпіонів проти Боруссії.

У першому таймі «городяни» пропустили прикрий гол і були на межі, щоб покинути турнір. У другому таймі гості забили два м’ячі і впевнено вийшли в півфінал.

Таким чином, Ман Сіті вперше з Гвардіолою дістався до півфіналу ЛЧ і команда є головним претендентом на перемогу в турнірі.

У першому таймі наш футболіст часто втрачав м’ячі і був лідером за цим дуже неприємним показником. У другому таймі він активно включався в атаку і з кожною хвилиною справи Боруссії ставали все гірше. Як результат — два пропущених м’ячі.

Авторитетні портали поставили оцінку Зінченку вище середнього. Звичайно, якщо б не провалив би українець перший тайм, він би став одним з кращих в своїй команді.

Експерти все ж знайшли показники, за якими українець випереджав усіх в цій грі. Так, багато хто відзначає, що Зінченко завжди був відкритий, пропонував себе, допомагаючи партнерам.

Журналісти пишуть, що Зінченко зіграв блискучий матч і включають його в топ-3 найкращих футболістів дортмундського матчу.

Цікаво, що в кінці лютого аналітики підрахували, що Зінченко — кращий лівий захисник АПЛ 2020/21 за просуванням м’яча вперед. Краще нього тільки Уокер і Олександр-Арнольд, хоча і вони поступаються нашому футболісту по точності подібних передач (91,3%).

Editor

Recent Posts

Ван Леувен відповів на чутки про роботу в Поліссі

Колишній головний тренер "Зорі" та "Шахтаря" Патрік ван Леувен прокоментував чутки про можливе запрошення до…

16 минут ago

Відомі кандидати на звання найкращих гравця та тренера 26-го туру УПЛ

Стали відомі кандидати на звання найкращих гравця та тренера у 26-му турі української Прем'єр-ліги. Напередодні…

36 минут ago

Футболіст Минаю висловився про скандал навколо матчу з Динамо

Півзахисник "Минаю" Тимур Кораблін поділився думками щодо скандалу, що стався навколо нещодавнього матчу проти київського…

56 минут ago

Відома турнірна таблиця УПЛ після матчів 26-го туру

Стала відома турнірна таблиця української Прем'єр-ліги за підсумками 26-го туру чемпіонату. З 27 по 29…

1 час ago

Долганський прокоментував поразку Ворскли від Полісся в УПЛ

Виконувач обов'язків головного тренера полтавської "Ворскли" Сергій Долганський поділився думками щодо результату матчу 26-го туру…

2 часа ago

Юнацька збірна України проведе спаринг проти клубу Першої ліги

Юнацька збірна України U-19 проведе товариський матч проти першолігового "Діназа". Про це повідомляє пресслужба УАФ.…

2 часа ago