Новини

Відомий тренер дав пораду українцям про фото з росіянами на Олімпіаді

Найуспішніший тренер аматорської збірної України з боксу Дмитро Сосновський не дозволив би нашим спортсменам стояти на одному п’єдесталі з росіянами.

Напередодні Олімпіади у Пекіні українським спортсменам рекомендували уникати росіян. Відмовитися від спільних фото та інших провокаційних тем.

Легендарний український тренер із боксу Дмитро Сосновський двома руками підтримує ці рекомендації.

«Таке рішення напрошувалося давно, адже війна триває не рік і не п’ять. І майже щодня у цій війні з Росією гинуть українці».

Будь моя воля, я взагалі не дозволяв би українським спортсменам стояти на одному п’єдесталі пошани з переможцями-росіянами на чемпіонатах, де ще не заборонено гімн Росії. Адже яка може бути повага до країни-агресора, яка вбиває моїх братів та сестер, захоплює чужі території»

«Потрібно завжди бути патріотом України та мати чітку позицію. Як я можу ставитись до Росії, якщо вона хоче знищити мою країну? Але ми цього не дозволимо. Вже сімох хлопців, які тренувалися в боксерській залі, де я проводжу тренування, брали участь у бойових діях на сході України. Дякувати Богу, всі повернулися живими.

А тим, хто стверджує, що ми – один народ, що ми – брати і робить спільні фото з росіянами, я б порадив побувати на передовій. Упевнений, що вони одразу змінили б свою думку»

Editor

Recent Posts

В УАФ прокоментували підготовку збірних України до міжнародних форумів

Генеральний секретар Ігор Грищенко поділився деталями підготовки до виступів збірних України на міжнародних турнірах. Цього…

4 часа ago

Максимов відреагував на поразку Дніпра-1 Олександрії в УПЛ

Головний тренер "Дніпра-1" Юрій Максимов поділився думками щодо поразки "Олександрії" в нещодавньому матчі УПЛ. У…

4 часа ago

Камбосос заявив, що Ломаченко змінив перебіг їхнього бою забороненим ударом

Колишній абсолютний чемпіон світу у легкій вазі Джордж Камбосос (21-3, 10 КО) пояснив причину поразки…

6 часов ago

Назарій Русин може повернутися в УПЛ

Нападник англійського "Сандерленда" Назарій Русин може незабаром повернутися до української Прем'єр-ліги. Про це повідомляє сайт…

7 часов ago

Трубін відреагував на перемогу Бенфіки в матчі чемпіонату Португалії

Воротар лісабонської "Бенфіки" Анатолій Трубін прокоментував перемогу команди в нещодавньому матчі чемпіонату Португалії. В неділю…

7 часов ago

Зоря та Верес не виявили сильнішого в завершальному матчі 28-го туру УПЛ

Луганська "Зоря" та рівненський "Верес" зіграли внічию в останньому матчі 28-го туру української Прем'єр-ліги. Програма…

7 часов ago