На 74-му році життя не стало відомого масажиста та фізіотерапевта ФК «Динамо» Київ Павла Швидкого.

Президент «Динамо» Ігор Суркіс висловив співчуття у зв’язку із втратою.

«З почуттям глибокої скорботи зустрів сумну звістку про смерть Павла Миколайовича Швидкого.

Павло Миколайович працював у нашому клубі з 1980 року, присвятивши «Динамо» кілька десятиліть свого життя. Протягом усього цього часу Павло Швидкий був незамінним членом медичної служби «Динамо», через його «золоті» руки пройшло не одне покоління наших футболістів, а у перемогах та досягненнях команди є його неоціненний внесок.

Павло Миколайович допомагав «Динамо» утримувати статус найсильнішого клубу країни та доклав руку до видатних перемог, у тому числі до завоювання Кубка володарів кубків-1986. Про його участь у розвитку та популяризації футболу свідчать нагороди державного рівня, якими він був відзначений.

Усі, хто мав честь працювати та спілкуватися з Павлом Миколайовичем, знають його як порядну та чуйну, скромну та добру людину, надійного друга та кваліфікованого спеціаліста. Павло Швидкий віддавав себе команді і був справжнім професіоналом своєї справи.

Висловлюю щирі співчуття його родині, близьким та рідним. Світла пам’ять про Павла Миколайовича залишиться у наших серцях назавжди».