Анонсований Олександром Усиком бій з Тайсоном Ф’юрі за звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі набуває реальних обрисів.

Промоутер Ф’юрі Френк Уоррен в інтерв’ю The Sun прояснив ситуацію з переговорами щодо однієї з найочікуваніших подій року у світовому спорті.

«Ми все ще працюємо над деталями, але я вірю, що досягнемо певного прогресу і тоді найближчими днями нам буде що оголосити.

«Усі у боксі хочуть побачити бій між Усиком та Тайсоном за звання абсолютного чемпіона світу. Я хочу бачити цей двобій просто як фанат. Тож це бій, який ми намагаємося організувати», — заявив представник чемпіона WBC.

Усик  за контрактом має провести бій-реванш з Ентоні Джошуа, проте британські ЗМІ стверджують, що боксер із Вотфорда готовий за 20 мільйонів євро відмовитися від повторного бою з українцем із гарантією того, що йому нададуть поєдинок із новим абсолютним чемпіоном світу.

Усик та Ф’юрі можуть визначити першого в історії абсолютного чемпіона світу з чотирма титулами в руках — WBA, WBO, IBF та WBC.