Головний тренер Аталанти Джан П’єро Гасперіні висловився з приводу нічиї у виїзному матчі з Лаціо (0:0) у 23-му турі італійської Серії А.

Наставник бергамської команди поскаржився на кадрові проблеми в команді, але залишився задоволений результатом, враховуючи ситуацію, що склалася.

«Ми могли б зробити більше, ми завжди можемо робити більше, але мені важко бути незадоволеною грою. Багатьом хлопцям довелося пристосовуватися до нових ролей на полі.»

У мене не було нападаючих на лаві запасних, тому нам не вистачало варіантів, але я дуже задоволений тим, що нам вдалося зробити.

Відсутність Сапати була не єдиною нашою проблемою. Нам не вистачає Малиновського, Ілічича та Муріеля. У цьому матчі вибув і Міранчук.

Нам все ж таки вдалося створити кілька моментів. Звичайно, нам довелося зосередитися насамперед на обороні, але минулого тижня ми створили набагато більше гольових моментів у матчі з Інтером.

Проте без десяти вибулих гравців і в матчі з Лаціо, що перебуває у формі, ми показали хороший результат», — наводить слова Гасперіні Football Italia з посиланням на Sky Sport Italia.