Український боксер Олександр Усик (19-0, 13 КО) розповів про те, яку суму він заробив за чемпіонський бій проти британця Ентоні Джошуа.

За словами чемпіона світу, за бій він отримав орієнтовно 1,6 млн. фунтів (2,2 млн. доларів). Таким чином наш співвітчизник спростував чутки про свої багатомільйонні гонорари.

В інтерв’ю YouTube-каналу Маші Єфросініної боксер зізнався, що із цієї суми він зобов’язаний виплатити винагороду представникам своєї команди. Крім того, потрібно сплатити податки.

«Я нещодавно прочитав, що мій гонорар за бій з Джошуа повинен становити близько 17-18 мільйонів доларів. Але це не відповідає дійсності. Тому що з цього поєдинку мені дістанеться максимум 20%, з яких я ще виплачую своїй команді. Плюс є спаринг партнери, проживання, їжа, підготовка.З Джошуа я не знаю кінцеву вартість.За непідтвердженою інформацією перегляд бою на ТБ у Британії купив мільйон людей.Це 25 млн фунтів.З них половину забирає провайдер.Нехай 10 млн дійде до спортсменів, 20% з них – мої. З цих двох мільйонів я плачу податки. Нехай це 20%. Тобто ще 400 тисяч полетіло», – розповів Усік.