Шейн Макгіган, тренер британського суперважковаговика Даніеля Дюбуа, не сумнівається в тому, що Ентоні Джошуа здатний перемогти в реванші володаря титулів WBA, WBO та IBF Олександра Усіка.

За словами відомого тренера, команда британця робить все правильно. Також він вважає, що боксерові потрібно було змінити тренера.

Я не намагаюся сказати, щоб він обрав мене. Навколо є багато неймовірних тренерів. Треба вибрати правильну людину і дати їй час. Не варто вибирати когось, що не відбувся. Вибери наставника, який після 5-6 раундів зможе сказати тобі, що потрібно робити, та змінить перебіг бою. Джошуа повинен поважати цю людину, адже інакше вона не прислухатиметься до її вказівок або почне в них сумніватися. Таке вже бувало у минулому. Джошуа ставив під сумнів вказівки у його таборі.

Якщо Джошуа зможе зібрати все це разом, то я думаю, що він переможе у реванші. Габарити, статура, ударна потужність, швидкість – у нього є все, щоб перемогти Усіка. Олександр не є непереможеним бійцем. Мені здається, що якщо Джошуа збере все в одному місці, то здолає його. Якщо ні, то Усік його перебоксує», — сказав Шейн Макгіган в інтерв’ю ютуб-каналу Boxing Social.