Російський боксер у середній вазі Матвій Коробов згадав про те, як у 2006 році переміг на чемпіонаті Європи чинного володаря титулів WBA, WBO, IBF та IBO у суперважкому дивізіоні Олександра Усіка.

«Якщо я не помиляюся, я виграв ще до четвертого раунду. Якщо перевищуєш розрив 15-20 очок, то зупиняють бій через явну перевагу. Якщо не помиляюся, то було два нокдауни. Один був точно наприкінці другого раунду. Наприкінці третьої 3-хвилинки я вже набрав потрібну кількість очок і бій був зупинений», – заявив Коробов в інтерв’ю YouTube-каналу «Студія боксу Віктора Ялимова».

Вусік востаннє виходив на ринг проти британця Ентоні Джошуа у вересні 2021 року на арені Tottenham Hotspur Stadium у Лондоні (Велика Британія). Це протистояння тривало всю дистанцію і закінчилося на користь Усіка одноголосним рішенням суддів. Таким чином, він завоював титули WBA, WBO, IBF та IBO у суперважкій ваговій категорії.

Вусік має зустрітися з Джошуа у рамках бою-реваншу навесні цього року. В активі Олександра на професійному рингу 19 перемог (13 нокаутом) та жодної поразки.