Колишній чемпіон світу у легкій вазі, екс-суперник Василя Ломаченка – Ентоні Кролла поділився очікуваннями від можливого бою українця проти абсолютного чемпіона Джорджа Камбососа.

«Камбосос – абсолютний чемпіон світу, і всі про це знають. Хейні – відмінний суперник. Ломаченко – чудовий суперник, Джервонта Девіс теж. Як на мене, він все одно буде андердогом у будь-якому з цих поєдинків. Можливо, букмекери вважатимуть так само. Для мене найкращий легковаговик у світі — це Ломаченко. І не тільки тому, що він переміг мене, а через те, що я щиро вірю, що він найкращий у легкій вазі.

Я впевнений, що Лу ДіБелла поклопочеться про Камбососа і укладе найвигіднішу угоду. Джордж цього заслуговує. Я не кажу про те, що він продає свої пояси, адже у нього зовсім інші плани з цього приводу, але кожен боєць заслуговує на величезний гонорар.

Я хочу побачити бій Камбососа із Ломаченком. Я думаю, Василь трохи злий, адже хотів битися з чотирма королями. У Ломаченка залишилося небагато часу, тож я хотів би побачити цей бій. Думаю, він буде вкрай цікавим», — сказав Кролла.