Чемпіон WBC та IBF у напівважкій вазі росіянин Артур Бетербієв розповів, за що він поважає абсолютного чемпіона у тяжкому дивізіоні українця Олександра Усика.

Бетербієв поважає Усика за проведену роботу.

«Всі кажуть, що я комусь заздрю. Навіщо мені заздрити? Чому мені заздрити? По-перше, я із задоволенням займаюся своєю справою. По-друге, як ви раніше сказали, я ні до кого не ставлюся упереджено. Праця, яку я роблю, — це ж нелегка справа, і ці ж хлопці досягли цього. Той же Усик і Джошуа — вони ж не просто так нагорі, бо вони цього добилися. І я поважаю цю працю. У мене немає поганих думок про цих людей. Я взагалі не думаю про них, я займаюся своєю справою.

Як я можу бути проти Усика, якщо я цей бій досі не дивився? Або як я можу бути за Усика? Якби я був за когось із них, то я сидів би і дивився. Незважаючи на те, що я боксував з Усиком тричі, навіть у такому разі мені нецікаво було дивитися цей бій. Я поважаю те, що він [Усик] цю роботу зробив. Поважаю те, що він досяг таких результатів. Насправді, це дуже круто», — сказав Бетербієв.

Незважаючи на статус великого аутсайдера, Усик зміг перемогти Джошуа одноголосним рішенням суддів. До бою Бетербієв назвав Джошуа фаворитом, заявивши, що у разі поразки від Усика його можна вважати слабким боксером.