Агент українського легіонера хорватського «Осієка» Євгена Чеберка Іван Поробія прокоментував повноцінний трансфер футболіста з австрійського ЛАСКу до «Осієка», а також розповів про те, що до Чеберка виявляли інтерес інші клуби.

«Євген провів хороший сезон у Хорватії, тренери їм були задоволені. Може, не завжди грав, але це було пов’язано з тактичними моментами. Хоча загалом ігровою практикою не було обділений та провів більшу частину матчів, після чого на нього звернули увагу знову в тому ж ЛАСКу. Новий тренер команди хотів його повернути, був момент, що Євген повинен був повертатися в Австрію, після того як тренер ЛАСКу приїжджав до Загреба і дивився наживу кубкову гру за участю Чеберка. Паралельно з’явився інтерес до Чеберка з боку інших клубів, зокрема, були контакти з німецьким «Падерборном», бельгійським «Кортрейком». Запитували про нього інші хорватські клуби. Також був інтерес з України, дзвонили з «Металіста». І тільки 31 грудня «Осієк» все-таки скористався опцією орендного контракту і в останній день викупив права на Чеберка у ЛАСК. Сума вийшла хороша — трохи більше мільйона євро. Гравець також залишився задоволений, продовжуючи кар’єру в Європі, в Хорватії.

У «Осієка» цього сезону амбітні плани, команда добре виступає під керівництвом Ненада Б’єліці. Команда йде на першому місці у чемпіонаті, вийшла до півфіналу Кубка. Тому тренер хотів зберегти українця для своєї команди», — сказав Поробія.