Футбол

Легенда Дженоа потужно висловився про Шевченка

Легенда «Дженоа» Стефано Ераніо впевнено заявляє, що український тренер Андрій Шевченко здатний врятувати «грифонів» від вильоту з Серії А.

«І Шевченко, і його помічник — Тассотті — великі люди, які чудово знають футбол. Упевнений, що вони за належної допомоги з боку клубу врятують «Дженоа».

Шевченко і Тассотті — люди, які заслуговують на велику довіру. Так, на них чекає важкий шлях, але вони його зможуть успішно пройти. Проте, щоб це сталося, клуб має допомогти своєму тренерському штабу якісними гравцями. Причому не йдеться про якусь глобальну трансферну кампанію — важливо підсилити лише деякі проблемні позиції. Нічого грандіозного від клубу у цій ситуації не потрібне.

З Шевченком я познайомився на матчі легенд «Мілана“. Це велика людина, справжній чемпіон. Мене вразила його доброта, спокій і впевненість у тому, що він говорить. Коли я говорю про Шеву, то згадую Анчелотті: спочатку всі казали, що він занадто м’який, занадто джентльмен, щоб тренувати, але він показав, що зовсім не обов’язково бути тираном і жорсткою людиною, щоб перемагати.Потрібно бутиспроможним і зберігати душевний спокій – це дозволяє компенсувати тиск, який у футболі існує завжди. Ці якості є і в Шеви, і в Тассотті.

Шевченко, працюючи зі збірною України, показав себе як тренера. Цей досвід допоможе йому. Думаю, він знає, як можна працювати з футболістами без імен, але з необхідними якостями. Корисність важливіша за імена. Наприклад, Миранчук із «Аталанти», якого «Дженоа» намагається орендувати. Він мало грає у своєму клубі, але в «Дженоа» він чудово виглядав би в парі з Дестро.

Сподіваюся, що «Дженоа» зробить необхідні придбання і хороші результати команди не забаряться», — наводить слова Ераніо Pledge Times.

Нагадаємо, після 18-ти турів чемпіонату Італії «Дженоа» посідає 18-е місце у турнірній таблиці першості, а від рятівного, 17-го рядка команду Шевченка відокремлює 5 очок.

Editor

Recent Posts

На війні загинула колишня українська спортсменка

На російсько-українській війні загинула колишня українська важкоатлетка Ніна Пашкевич. Трагічну звістку напередодні повідомив Комітет молоді…

23 часа ago

Краснопір: “Вважаю, нічия Руху проти Динамо закономірна”

Нападник львівського "Руху" Ігор Краснопір дав коментар Eurofootball.com.ua за підсумками матчу 7-го туру української Прем'єр-ліги…

1 день ago

Костюк поступилася росіянці Шнайдер у чвертьфіналі турніру в Сеулі

Перша ракетка України Марта Костюк не змогла пробитися до півфіналу турніру WTA 500 в Сеулі.…

2 дня ago

Українським спортсменам виплатять премії за виступ на Олімпіаді-2024

Кабінет Міністрів України схвалив проєкт постанови, яка передбачає фінансову винагороду для спортсменів, що посіли 4−6 місця…

2 дня ago

На фронті загинув колишній український футболіст

На російсько-українській війні загинув колишній футболіст Ігор Северенчук. Трагічну звістку напередодні повідомив Комітет молоді і…

2 дня ago

Динамо не буде переносити матчі УПЛ заради Ліги Європи

Віцепрезидент київського "Динамо" Дмитро Бріф розповів, чи збирається клуб переносити матчі УПЛ через участь у…

3 дня ago