Видання команда опублікувала результати голосування за найкращого гравця УПЛ за 2021 рік. Деякі футболісти голосували за себе.

Участь в голосуванні брали по 15 футболістів та головний тренер від кожної команди УПЛ. Пропонувати вони могли будь-якого футболіста УПЛ. Вони обирали трійку найкращих гравців. За третє місце кандидату нараховувався один бал, за друге місце – два бали, а за перше місце – три бали. Згодом усі бали сумувалися, і так визначався переможець.

Усі представники київського Динамо віддали голоси за гравців своєї команди – Циганкова, Буяльського та Шапаренка (в різній послідовності). При цьому за себе проголосували як Буяльський (поставив себе на друге місце), так і Циганков (поставив себе на третє місце). Лише Шапаренко не голосував за себе, віддавши голоси за Циганкова, Буяльського та Сидорчука.

Але такі випадки голосування за себе – непоодинокі. Так зробив і півзахисник Шахтаря Михайло Мудрик, який поставив себе на третє місце. Єгор Назарина з Зорі теж поставив себе на третє місце. А Кирило Петров з Колоса себе оцінив другим місцем.

За себе проголосували й два гравці Львова. Та якщо Ернест поставив себе на друге місце, то Шина переконаний, що саме він найкращий гравець УПЛ у 2021 році.