Промоутер легковаговика Дениса Берінчика Олександр Красюк поділився думкою про поєдинок українця проти росіянина Іси Чанієва.

«Двобій вразив, – зізнався Красюк. – Чесно кажучи, були величезні очікування, покладені на андеркард, але так склалися обставини, що ці поєдинки були видатними або дуже яскравими».

«Деякі суперечливі, деякі суперсуперечливі, – додав промовтер. – Звичайно, кульмінація стала справжньою кульмінацією. Коли говориш про Дениса Беринчика, не можна не відзначити яскравий вихід у ринг. Потім – очікування на поєдинок. Яким він буде, залежить від суперника. Зрозуміло, що Денис має виконувати поставлене завдання, вигравати цей поєдинок. Але суперник мав інші думки з цього приводу. Цей суперник був найскладнішим у кар’єрі, і не тому, що Денис не підготувався, чи в нього були травми. Просто цей суперник справді високого рівня».

«Іса Чанієв показав не просто характер, а й наполегливість, впевненість, натиск і рішучість. Він був рішучий, не боявся Дениса, не бачив у ньому авторитету. Він відкрито йшов у рубку, рубався. Чанієв декілька разів непогано нав’язав свій бокс – у Дениса все обличчя в крові, і ринг весь у крові. Не можна сказати, що на пальцях однієї руки можна перерахувати успіхи Чанієва. Ні, це був дуже конкурентний поєдинок», – підсумував Красюк.

Берінчик виграв у Чанієва одноголосним рішенням суддів. Ця перемога не дозволила українцю піднятися у рейтингу WBO, проте Красюк все одно пообіцяв, що 2022-го року Денис отримає бій за звання чемпіона світу.