Колишній спортивний директор «Миная» Михайло Кополовець оцінив силу чемпіонату України та привітав уболівальників із новорічними святами.

«Чемпіонат України просто мертвий. Якщо наші команди так погано виступають в єврокубках, то я вважаю, що рівень чемпіонату не дозволяє їм не те, що грати із сильнішими, а навіть не дозволяє обігрувати таких, як ми. Такого поняття як «клас» взагалі немає.

«Шахтар» міг з «Манчестер Сіті» грати, з «Ювентусом», з будь-якою командою. Зараз – просто катастрофа. Ті матчі, які я дивився в чемпіонаті, рівень – жахливий.

Бажаю вболівальникам у новому році багато цікавого футболу. Щоб футбол ріс, щоб їм було цікаво ходити на стадіон. Щоб не по 200 людей приходило. Пам’ятаю, як ми грали з «Карпатами». Приїжджала «Говерла» – приходило 20 тисяч глядачів. Приїжджав Луцьк – 20 тисяч. «Динамо» чи «Шахтар» – квитка не можна було купити за місяць.

Бажаю, що все змінилося, щоб люди проходили на футбол з сім’ями, з дітками. Щоб ми всі були здорові, щоб всі побажання збувалися», – сказав Кополовець.