Півзахисник «Аталанти» та збірної України Руслан Малиновський розповів про те, чим закінчився його конфлікт із тренером національної команди Олександром Петраковим.

«Адекватні люди писали нормальні речі, підтримували. Але ще раз повторю: там нічого такого не було. Там просто було нерозуміння. Ми потім поговорили з головним тренером одну хвилину і все зрозуміли. Це не була тривала розмова, ми за хвилину все обговорили і на це все закінчилося.

Я не був готовий, бо мав дискомфорт, мав м’язові проблеми. Зіграв два перші тури, я раніше відновився, бо хотів потрапити на ці матчі. У цьому нічого такого немає. Може я неправильно і не на той момент підійшов і попросив поїхати. Зі збірної поїхали гравці «Динамо» та «Шахтаря», тому я теж попросив. Можливо, це його якось образило. Більше нічого такого не було.

Вважаю, що всі довкола цієї ситуації хотіли щось сказати, прокоментувати. Люди нічого не знали про ці моменти, але коментували. Ця ситуація має залишитися між тренером та футболістом. Ця тема закрита, все добре, не думаю, що її треба обговорювати. Вже потім був дзвінок, але це вже лишиться між нами, хто і кому набрав. Ми розмовляли та закрили всі питання», — сказав Малиновський.