Дружина Олександра Зінченка Влада зізналася, що під час вагітності її дружину було дуже непросто.

«У Олександра був дуже важкий футбольний сезон як психологічно, так і фізично. Ми дійшли до фіналу Ліги чемпіонів, де програли Челсі. Потім був чемпіонат Європи, який забрав багато нервів як у мене, так і в Олександра».

Розумієте, ми не мали змоги поїхати у відпустку. Якби я поїхала до умовних Еміратів на море, то могла б народити будь-якої миті. Тому ми вирішили, що полетимо до США, щоб я могла там народити, а Олександр був поряд. Були море та клімат хороший.

У мене дуже боліла спина, бо я працювала на Євро до останнього. Я плавала у морі, насолоджувалася свіжим повітрям, їла фрукти. Одним ударом убили двох зайців. Тож вийшло, що народила на три тижні раніше, так буває. Я до останнього не вірила, навіть не встигла купити собі плаття на виписку з пологового будинку. Була не підготовлена.

Що подарував чоловік на вшанування народження доньки? Сказати правду? Діаманти. Це кольє. Хто няньчить дочку? Є нянька. Ми не маємо в Англії родичів. Чи можу я залишити дочку на Олександра? Один раз я залишила на дві години, але доводилося контролювати його», – сказала Влада.