Пітер Ф’юрі, брат відомого суперважковаговика Тайсона Ф’юрі, дав прогноз на бій між чемпіоном світу в хевівейті за версіями WBA, IBF, WBO та IBO Олександром Усиком (19-0, 13 КО) і екс-володарем титулів Ентоні Дж 2, 22 ДО).

Він упевнений, що британець має шанс здобути перемогу, але він може і зазнати чергової поразки.

«На поєдинок проти Усика Джошуа вийшов із упевненістю, що буде все легко і просто. Можливо, якщо він складе правильний план на бій, то покаже себе з кращого боку, ніж у першому поєдинку».

При цьому Усік же не стоятиме на місці. Вони вже знають один одного, вони розуміють, над чим потрібно працювати, щоб стати кращим. І тому дуже непросто передбачити, чим може завершитися реванш.

Звичайно, Ентоні може перемогти, він же від природи більший за Усика. Питання лише в тому, чи зможе він скористатися цим. Неможливо просто напирати на Усіка і розраховувати, що зможеш переїхати його за рахунок габаритів.

Так, деяких боксерів можна перемогти абияк, але я сумніваюся, що подібне трапиться в бою з Усіком. Він багато рухається в рингу, він потужно б’є, і він влучає у ціль. Джошуа може перемогти, але може і програти»