Новини

Роналду звинуватив редактора France Football в брехні

Нападник «Манчестер Юнайтед» Кріштіану Роналду заявив, що головний редактор France Football Паскаль Ферре збрехав, коли заявив, що головна мета португальця — обігнати Ліонеля Мессі за кількістю «Золотих м’ячів».

Церемонія вручення Золотого м’яча відбудеться сьогодні в Парижі о 21:30.

«Сьогоднішній результат пояснює, чому Паскаль Ферре минулого тижня так стверджував, що я зізнався йому, що моя єдина амбіція — закінчити кар’єру з більшою кількістю «Золотих м’ячів», ніж у Ліонеля Мессі. Це не так.

Паскаль Ферре збрехав, він використав моє ім’я для реклами себе та видання, на яке він працює. Неприпустимо, щоб людина, відповідальна за присудження такого престижного призу, брехала подібним чином, виявляючи абсолютну неповагу до людини, яка завжди поважала France Football і «Золотий м’яч». І сьогодні він знову збрехав, виправдовуючи мою відсутність на Гала-вечорі нібито карантином, для якого немає жодних підстав.

Я завжди вітаю тих, хто перемагає, в рамках футболу та чесної гри, якими я керуюсь із самого початку своєї кар’єри, і я роблю це тому, що я ніколи не виступаю проти будь-кого. Я завжди виграю для себе і для клубів, які я представляю, я виграю для себе і для тих, хто бажає добра.

Найбільшою амбіцією у моїй кар’єрі є завоювання національних та міжнародних титулів для клубів, які я представляю, та для збірної. Найбільша амбіція у моїй кар’єрі — бути добрим прикладом для всіх тих, хто є чи хоче стати професійним футболістом. Найбільша амбіція в моїй кар’єрі – залишити своє ім’я, написане золотими літерами, в історії світового футболу…», — написав Роналду у Facebook.

Editor

Recent Posts

Легендарний біатлоніст, що проміняв Україну на Росію, знайшов нову роботу

Легенда світового біатлону Рікко Гросс призначений на посаду головного тренера збірної Болгарії. 53-річний німецький фахівець…

1 минута ago

Ф’юрі порівняв Усика та Володимира Кличка

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Тайсон Ф'юрі висловився про Олександра Усика та…

31 минута ago

Доротея Вірер пояснила, чому хотіла завершити кар’єру кілька місяців тому

Італійська біатлоністка Доротея Вірер пояснила, чому хотіла завершити кар’єру на початку 2024 року. Вона заявила,…

51 минута ago

Став відомий склад збірної Франції з біатлону на Кубок світу сезону-2024/25

Французька федерація лижного спорту (FFS) презентувала склад основної національної збірної з біатлону на змагальний сезон-2024/2025.…

1 час ago

УАФ почала розслідування щодо матчу Шахтар — Динамо

Комітет з етики та чесної гри УАФ розпочав розслідування інцидентів у матчі між юнацькими командами…

2 часа ago

Відомо, як Динамо підсилить свій склад улітку

Журналіст Ігор Циганик розповів, хто з гравців київського "Динамо", які перебувають в оренді в інших…

2 часа ago