Захисник збірної України Сергій Кривцов поділився очікуваннями від майбутнього матчу кваліфікації чемпіонату світу проти Боснії та Герцеговини.

Нагадаємо, перед останнім туром команда Петракова посідає третє місце у своїй групі. Для виходу в плей-офф Україну в цьому поєдинку влаштує лише перемога, а у разі рівності очок з Фінляндією при розподілі місць враховуватимуться додаткові показники.

«Наше завдання — виграти наступний матч проти Боснії та Герцеговини. Далі, звичайно, не все залежить від нас. Наше завдання, як було виграти, так і залишилося.

Готовність команди? Вчора було відновне заняття для тих, хто зіграв більше тайму у грі з Болгарією, сьогодні вже свіжіші вийшли. В основному були тактичні вправи, але все ще був відновлювальний день для дітей. Завтра вже безпосередньо до Боснії готуватимемося.

У нас усі футболісти кваліфіковані, всі готові підмінити один одного та всі хочуть зіграти у матчі за вихід у плей-офф. Ми ще у грі, останній матч все покаже», — цитує Кривцова прес-служба УАФ.