Новини

Сіті без Зінченка переграв Манчестер Юнайтед

Манчестер Сіті виявився сильним за манчестер Юнайтед у дербі. Підопічні Пепа Гвардіоли без проблем обіграли суперників та піднялися на друге місце в турнірній таблиці.

Один удар в площину воріт та поразка в домашньому матчі – такий підсумок гри для МЮ в дербі проти МанСіті. Цей єдиний удар завдав Роналду в середині першого тайму. Більше особливої загрози воротам Едерсона «червоні дияволи» не завдали.

Натомість гості з перших хвилин захопили ініціативу, почавши плести свої мережива біля воріт суперника. І це дало результат. Чергова хвиля атак закінчилася тим, що Канселу прострілив вздовж воріт, А Байї, намагаючись перервати подачу, зрізав м’яч у власні ворота.

«Містяни» і після забитого голу раз по раз намагалися збільшити свою перевагу. Чудовий момент мав Жезус, але де Хеа у неймовірному стрибку завадив йому відзначитися. Але й він виявився безсилим, коли вже на останній хвилині першого тайму після навісу з флангу Шоу пропустив за спиною Сілву, який у стрибку переправив м’яч у ворота. Хоча і тут не обійшлося без помилки голкіпера – м’яч спочатку влучив в нього, і лише після цього відлетів за лінію воріт.

У другому таймі МЮ і надалі виглядав безпомічним. А МанСіті змарнував декілька нагод, щоб зробити рахунок розгромним. Фоден влучив у штангу, пробиваючи з гострого кута. А Стоунс пробив повз рамку воріт – м’яч пройшов в лічених сантиметрах від каркаса.

Манчестер Сіті перемагає та підіймається на друге місце. МЮ втрачає нагоду зрівнятися з суперником за очками і Поки залишається на п’ятому місці.

Editor

Recent Posts

На війні загинула колишня українська спортсменка

На російсько-українській війні загинула колишня українська важкоатлетка Ніна Пашкевич. Трагічну звістку напередодні повідомив Комітет молоді…

19 часов ago

Краснопір: “Вважаю, нічия Руху проти Динамо закономірна”

Нападник львівського "Руху" Ігор Краснопір дав коментар Eurofootball.com.ua за підсумками матчу 7-го туру української Прем'єр-ліги…

1 день ago

Костюк поступилася росіянці Шнайдер у чвертьфіналі турніру в Сеулі

Перша ракетка України Марта Костюк не змогла пробитися до півфіналу турніру WTA 500 в Сеулі.…

2 дня ago

Українським спортсменам виплатять премії за виступ на Олімпіаді-2024

Кабінет Міністрів України схвалив проєкт постанови, яка передбачає фінансову винагороду для спортсменів, що посіли 4−6 місця…

2 дня ago

На фронті загинув колишній український футболіст

На російсько-українській війні загинув колишній футболіст Ігор Северенчук. Трагічну звістку напередодні повідомив Комітет молоді і…

2 дня ago

Динамо не буде переносити матчі УПЛ заради Ліги Європи

Віцепрезидент київського "Динамо" Дмитро Бріф розповів, чи збирається клуб переносити матчі УПЛ через участь у…

2 дня ago