Експерт телеканалів «Футбол» Михайло Метревелі висловився про матч «Реал» — «Шахтар» у четвертому турі групового етапу Ліги чемпіонів, у якому «гірники» поступилися своєму супернику з рахунком 1:2.

«Цього разу «Шахтар» був готовий дати бій мадридському «Реалу». Ми побачили гарну, поставлену гру, яка абсолютно відрізняється від тієї, яку наш віце-чемпіон показав два тижні тому в Києві. Була зовсім інша гра: більш сконцентрована, дисциплінована, обережніша. В першому пропущеному голі наварили наш воротар і центральний захисник. Це був нещасний випадок, який вимагає особливої ​​уваги з боку тренерського штабу, щоб не повторювати таких помилок. На мій погляд, на 60% у цьому пропущеному м’ячі винен голкіпер, але помилка центрального захисника також є.

Загалом перший тайм у виконанні «Шахтаря» був настільки цікавим і запальним, що за певних обставин «гірники» могли забити як мінімум три м’ячі, і все у виконанні Фернандо. Фернандо міг золотими літерами вписати своє ім’я у списку гостей «Сантьяго Бернабеу» і отримати золоту картку VIP-гостя на цьому стадіоні, але, на жаль, не вийшло», — сказав Метревелі.