Головний лікар “Металіста-1925” Юрій Кривенко розповів про кадрові проблеми в команді перед матчем 13-го туру УПЛ проти “Зорі”:

“Дерек вже кілька тижнів займається біговою роботою, а також уже виконує вправи з м’ячем. У нього травма правого коліна, отримана у травні цього року. Бразилець відновлюється у хорошому темпі. Повноцінне його повернення до тренувань очікується на межі січня та лютого.

У Пономара пройшло трохи більше трьох місяців з моменту отримання травми. У Віталія пошкодження ахіллового сухожилля на лівій нозі. Йому провели контрольне УЗД-дослідження. Спостерігається правильна динаміка відновлення. На цьому тижні Пономар приступив до бігових вправ. Очікується приблизне повернення до повноцінних тренувань у середині грудня або до зборів.

Жичикову провели операцію на правій нозі наприкінці літа. Як і Пономарю, правому захиснику зробили контрольне УЗД-дослідження, там також є правильна динаміка відновлення. Тож, Максим на цьому тижні також почав займатися біговим вправами. У медичному штабі команди очікують, що Жичиков буде готовий повноцінно тренуватися до зимових зборів команди.

Ростислав Русин зараз знаходиться на реабілітації у Сербії. У нього пошкодження прямого м’язу стегна на правій нозі. Приблизно, через 10 днів Русин має повернутися до Харкова і в медичній службі команди розраховують, що майже одразу він зможе повернутися до тренувань у загальній групі.

Владислав Дмитренко отримав травму у контрольній грі проти «Ворскли» 4-го вересня. У нього пошкодження передньої хрестоподібної зв’язки та двох менісків. Майже одразу після отримання травми Владислава прооперували. Очікується, що на відновлення піде, приблизно, 7-8 місяців. Найближчим часом він також має вирушити на реабілітацію до Сербії.

Центральний захисник Ткачук отримав пошкодження у грі проти «Маріуполя» 16-го жовтня. Юрій Кривенко розраховує, що Ткачук зможе повернутися до тренувань у загальній групі у середині листопада.

Олег Голодюк отримав пошкодження у кубковій грі проти «Олександрії». У нього набряк гомілковостопний суглоб. Олег поки не може повноцінно тренуватися. Гру із «Зорею» він пропустить. Також очікується додаткове обстеження Голодюка найближчим часом”, — передає слова Кривенка офіційний сайт “Металіста-1925”.

Нагадаємо, що поєдинок проти “Зорі” відбудеться сьогодні, 31 жовтня, о 19:30 на стадіоні “Металіст” у Харкові. Наразі підопічні Кривенцова посідають восьме місце в УПЛ, проте у випадку перемоги над луганцями можуть піднятися впритул до єврокубкових позицій.