Новини

Український клуб оголосив про зникнення головного тренера

Днями футбольний клуб «Буковина» оголосив про зникнення головного тренера, зазначивши, що його ніхто не звільняв, і він не виконує свої обов’язки.

Євген Коваленко прокоментував ситуацію, що склалася:

– Те, що я звільнений, президент «Буковини» Вадим Заєць сказав мені за годину до початку тренування у присутності представників клубу – Віктора Олійника та свого брата Валентина. Потім він проінформував про це гравців команди.

У футбольному клубі чудово знали, що я поїхав додому – до Дніпра, адже через декілька днів зі мною зв’язався телефоном Валентин Заєць, і в розмові йшлося про розмір компенсації, оскільки я пов’язаний контрактом із «Буковиною» до лютого 2022-го року. Я сказав, що не вимагаю компенсації до закінчення термінів угоди, а прошу видати мені зарплату за жовтень та листопад – до кінця осінньої частини сезону.

Очевидно, навіть такий варіант не влаштував Вадима Зайця, який затіяв шоу з пошуками головного тренера, який нібито зник. Хоча найпростіше набрати мій номер телефону, як це вже зробив його брат Валентин. Мета цієї вистави – дискредитувати мене, звільнити за статтею, щоби не платити компенсацію за розірвання контракту.

Знаєте, я мав можливість переконатися, що невдачі «Буковини» останніми роками, це насамперед через непрофесіоналізм клубного керівництва, з постійною чехардою на тренерському містку, масовою ротацією футболістів.

Як бачите, зі мною все гаразд, проте про моє повернення до «Буковини» не може бути мови. Я просто вже не вірю президентові футбольного клубу Вадиму Зайцю, а це для мене є головним життєвим принципом. За вісім місяців, що я очолював «Буковину», не заслужив на себе такого ставлення.

До речі, належні мені за контрактом гроші готові передати на благодійність.

Editor

Recent Posts

На війні загинула колишня українська спортсменка

На російсько-українській війні загинула колишня українська важкоатлетка Ніна Пашкевич. Трагічну звістку напередодні повідомив Комітет молоді…

18 часов ago

Краснопір: “Вважаю, нічия Руху проти Динамо закономірна”

Нападник львівського "Руху" Ігор Краснопір дав коментар Eurofootball.com.ua за підсумками матчу 7-го туру української Прем'єр-ліги…

1 день ago

Костюк поступилася росіянці Шнайдер у чвертьфіналі турніру в Сеулі

Перша ракетка України Марта Костюк не змогла пробитися до півфіналу турніру WTA 500 в Сеулі.…

2 дня ago

Українським спортсменам виплатять премії за виступ на Олімпіаді-2024

Кабінет Міністрів України схвалив проєкт постанови, яка передбачає фінансову винагороду для спортсменів, що посіли 4−6 місця…

2 дня ago

На фронті загинув колишній український футболіст

На російсько-українській війні загинув колишній футболіст Ігор Северенчук. Трагічну звістку напередодні повідомив Комітет молоді і…

2 дня ago

Динамо не буде переносити матчі УПЛ заради Ліги Європи

Віцепрезидент київського "Динамо" Дмитро Бріф розповів, чи збирається клуб переносити матчі УПЛ через участь у…

2 дня ago