Форвард Динамо і збірної України Артем Бесєдін розповів, як психологічно справляється з тривалими періодами поза футболом.

В даний час нападник відновлюється після травми хрестоподібних зв’язок, яку в червні отримав в матчі чемпіонату Європи проти збірної Швеції (2:1).

Раніше Артем закінчив відбувати річну дискваліфікацію УЄФА за порушення антидопінгових правил.

«Психологічно важко переживати такі моменти, з першого погляду здається – пройшов лише рік і почав грати. Потім збірна, травма… Зараз аналізую та розумію, як багато сил все це забирає в плані емоцій і психології. Пограв всього лише півроку, і знову таке. Це травматичний вид спорту, ніхто від цього не застрахований, потрібно відновлюватися і повертатися в лад», – пояснив Бесєдін.

«На характер мене точно немає сенсу випробовувати. Той, хто буде відчувати, програє, сто відсотків. Я точно повернуся на футбольне поле, головне – все зробити правильно і не поспішати. Навіть не було думок завершувати спортивну кар’єру. Гравці навіть після не таких травм відновлювалися. Головне – правильно розставити пріоритети, підтримувати себе у формі. Хотілося б повернутися сильніше, я зараз все для цього роблю, готую себе зараз, все буде добре».