Новини

Легенда Динамо: Можливо, хтось змушує Луческу, щоб Супряга грав

Відомий український фахівець Йожеф Сабо прокоментував результат матчу 3-го туру Ліги чемпіонів «Барселона» — «Динамо» (1:0).

«Я не отримав задоволення від гри — слабенька гра була, дуже слабенька. У першому таймі кияни взагалі жодного разу не вдарили по воротах і гра проходила на одній половині поля. Від «Барселони» очікував більшого — їхнє місце в чемпіонаті Іспанії точно по грі. А кияни нічого не створили. Та й «Барселона» не мала гольових моментів, крім забитого гола. Не зрозуміло, куди пішов Миколенко в цьому епізоді.

Дорогі такі піжони вийшли, а не можуть навіть обіграти, бо наші страхують. Кияни вміють страхувати. На кожен фланг по двоє-троє. Дуже важко обвести. Але, ще раз скажу, що мені гра не сподобалася — дуже слабка для Ліги чемпіонів.

Стартовий склад «Динамо»? Можливо, хтось змушує Луческу, щоб Супряга грав. Владислав зараз дуже поганий. Можливо, хтось нагне, його хочуть продати, потрібен попит. Супрягу ставлять, а він абсолютно нічого не може показати.

Хтось скаже, що добре, що не програли 5:0, але і 1:0, і 5:0 — все одно взяли нуль очок. Чекаємо матч-відповідь другого листопада. «Барселона» зараз слабенька команда», — сказав Сабо.

Editor

Recent Posts

Дмитро Підручний з 7 промахами виграв суперспринт на ЧУ з літнього біатлону

В рамках чемпіонату України з літнього біатлону пройшлов фінал чоловічого суперспринту. Переможцем гонки став Дмитро Підручний,…

9 часов ago

Стали відомі претенденти на проведення чемпіонатів світу з біатлону у 2028 і 2029 роках

На найближчому конгресі Міжнародного союзу біатлоністів (IBU) буде визначено країни-господині чемпіонатів світу в 2028 і…

11 часов ago

Срібна призерка Олімпіади потрапила в лікарню

Олімпійську призерку з карате Анжеліку Терлюгу машина швидкої допомоги забрала до лікарні. Спортсменка опинилася на…

14 часов ago

Руслан Ткаленко — переможець спринту на ЧУ з літнього біатлону

У Сянках на Львівщині продовжується першість України з літнього біатлону. Переможцем чоловічого спринту став Руслан…

1 день ago

Себастьян Самуельссон розкритикував Баха через Росію

Олімпійський чемпіон, шведський біатлоніст Себастьян Самуельссон висловився про президентство Томаса Баха в Міжнародному олімпійському комітеті…

1 день ago

Волейбольний клуб Решетилівка провів благодійний забіг для воїнів ЗСУ

60 000 грн для військового Романа Косенка та його побратимів зібрано завдяки благодійному забігу, який…

2 дня ago