Екс-форвард Динамо Сергій Ребров знайшов разючі відмінності між сучасним футболом і тою грою, яку демонстрував сам, будучи гравцем.

«Та перемога на Камп Ноу – один з найяскравіших моментів у моїй кар’єрі. У той час ми дуже добре виступали в Європі. Залишилася лише Баварія, але їм трохи пощастило. Тоді ми обігрували Реал Мадрид, але це правда, що проти Барселони були особливі матчі. 3:0 у Києві та 4:0 на Камп Ноу. По ходу матчу було відчуття, що рахунок може бути й більшим.

Лобановський був учителем. Так, це була людина з іншої епохи. Він завжди був серйозний, але точно знав, чого хоче. І він хотів перемогти. Працювати з ним було гордістю. У футболі можна добре провести час, але, перш за все, варто вести мову про перемогу. І він вклав це у наші голови. Що нам потрібно піклуватися про себе поза полем, що потрібно бути професіоналами. Це дозволило нам багато чого довідатися про фітнес, а також про те, як розуміти гру. Він хотів мати розумних гравців, які розуміли б гру. Він просто жив заради перемоги»