Данська федерація футболу почала розслідування відносно гравців, які перед важливими відбірковими матчами відпочивали з дівчатами.

Футболісти збірної Данії достроково завоювали путівку на чемпіонат світу 2022 року. До вирішальних матчів у жовтні команда підійшла у відмінному настрої. Гравці розважалися з напівголими співробітницями готелю, в якому зупинилися.

У скандалі виявилися замішані захисник «Челсі» Андреас Крістенсен, гравець «Тоттенхема» П’єр-Еміль Хейбьерг, футболісти «Лестера» Каспер Шмейхель і Яннік Вестергор, а також дует з «Брентфорд» Крістіан Норгор і Матіас Йенсен.

Менеджер готелю Майкл Лаурітсен прокоментував інцидент данському журналу Se og Hor: «Можу підтвердити, що мені довелося зробити догану двом співробітницям, які не дотримувалися нашу кадрову політику. Завжди підтримую постійний контакт з Датської футбольною федерацією, і, звичайно ж, ми обговорювали це. Мені сказали, що жінки були в одному басейні, а гравці — в іншому, і дві групи зібралися в одну «.

Відпочинок з дівчатами пішов на користь данцям. Вони обіграли Молдову — 4:0, Австрію — 1:0 і достроково посіли перше місце в групі.