Екс-чемпіон світу у другій середній вазі Девід Бенавідес поділився думками про майбутнє Олександра Усика. За його словами, він хоче проведення бою українця з Тайсоном Ф’юрі, але віддає перевагу все ж британцеві.

“Я залишаю Джошуа кредит довіри. Можливо, у нього був поганий вечір. Я хочу побачити Джошуа, який бився з Кличком. Тоді йому довелося глибоко копнути, але він повернувся в бій і переміг. Якщо Джошуа мотивує себе, якщо він повернеться в зал, то я впевнений, що це буде хороший бій. У нього з Усиком залишилася незакінчена справа”, – повідомив Бенавідес.

“Але зараз я дуже зацікавлений в поєдинку Усик – Ф’юрі. Олександр важить близько 100 кілограмів, а Ф’юрі приблизно 125, так що між ними десь 25 кг різниці. В кінцевому підсумку Ф’юрі якщо і не зловить Усика, то зажене його в кут. Тайсон може навалитися на нього своєю вагою. Нам необхідно почекати, щоб побачити, як складеться цей бій. Але це буде відмінний поєдинок”.

“Навіть бій Джошуа з Уайлдером буде чудовим. Для Ентоні все ще є багато хороших боїв. Я не думаю, що йому слід завершувати кар’єру”.

Після перемоги над Джошуа українець завоював чемпіонські пояси WBA, WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі. Ентоні офіційно активував опцію реваншу з Усиком.

Ф’юрі минулого тижня захистив титул WBC в суперважкій вазі в поєдинку проти Деонтея Уайлдера, нокаутувавши американця в одинадцятому раунді.