Колишній головний тренер збірної України Леонід Буряк прокоментував нічию національної команди з Боснією і Герцеговиною (1:1).

«Була віддача, готовність на хорошому рівні, але не вистачало технічної майстерності, – зазначив Буряк. – Збірній України в цьому поєдинку, особливо в другому таймі не вистачило такого футболіста, як Малиновський. Не хочу втручатися в ці суперечки, давати комусь оцінки, я просто констатую факт».

«Дух гри трохи збили заміни, – додав фахівець. – З поля пішли три найкреативніші виконавці цього матчу – Ярмоленко, Шапаренко та Циганков. З урахуванням того, що ще і сил у нашої команди залишилося небагато, стало важче справлятися з натиском боснійців. Дуже непростий суперник нам протистояв».

«В останньому матчі відбору нам потрібно вигравати. Треба все ж ризикнути – вийти з перших хвилин з двома нападниками. Склад у нас якісний, все нормально, за винятком одного – необхідно повернути в збірну України Малиновського. Руслан – гравець неординарний, виступає в Серії А, найкращим там визнається. Розкидатися такими футболістами ми не можемо. Потрібно включити дипломатію, а не висувати ультиматум. Малиновський, Зінченко, Ярмоленко, П’ятов – це кістяк національної команди, на них все тримається», – сказав Буряк.