Футбол

Маліновський повернеться в збірну ще при Петракові

Колишній захисник київського «Динамо» і збірної України Владислав Ващук перед матчем з Боснією і Герцеговиною висловився про кадровий потенціал збірної.

«Думаю, не можна ставити питання так, що Петраков і збірна довели, що без Зінченка і Малиновського команда теж здатна вигравати. Ці хлопці і ті ж травмовані теж гравці збірної, вони ними залишаються, незважаючи на якісь тертя між футболістом і головним тренером. Неможна ці склоки підігрівати в пресі. Перш за все, це внутрішня ситуація збірної. Інформація дійшла до журналістів, які підлили масла у вогонь. Тепер треба цю ситуацію згасити, щоб вона не заважала команді добиватися вирішення великих завдань. Багато відволікаючих чинників, які заважають. А у команди стоїть завдання вийти до фінальної частини чемпіонату світу.

Чи повернеться Маліновський в збірну при Петракові? Все може бути. Якщо знайдуть спільну мову і поговорять. Ініціатива, напевно, може виходити від обох. Найголовніше, що футболісти, будь це Маліновський або будь-який інший на його місці, не повинні бути в конфлікті з головним тренером. Він відповідає за результат і це його рішення, інакше сам футболіст обрізає свій шлях до збірної. Футболісти повинні бути в обоймі, хто б не прийшов до збірної. Це його вибір і рішення. Потрібно з цим рахуватися, як футболістам, так і гравцям.

Чи залишиться Петраков головним тренером збірної в разі виходу на ЧС в Катарі? Він все робить для цього, щоб заслужити таку довіру у керівництва федерації та у вболівальників нашої національної команди», — сказав Ващук.

Editor

Recent Posts

Шахтар привіз свої чемпіонські трофеї на Донеччину

Донецький "Шахтар" привіз трофеї, здобуті в цьому сезоні, до Донецької області. Про це повідомила клубна…

4 часа ago

Світоліна виграла свій перший матч на турнірі WTA в Страсбурзі

Перша ракетка України Еліна Світоліна вдало розпочала захист титулу турніру WTA 500 в Страсбурзі. Напередодні…

4 часа ago

Збірна України програла стартовий матч на юнацькому Євро

Юнацька збірна України U-17 розпочала свої виступи на цьогорічному чемпіонаті Європи з поразки. В понеділок…

7 часов ago

Несправедливість і скандал в українському боксі: чемпіонка країни вийшла із заявою

Чемпіонка України з боксу Тетяна Коб зробила відкриту заяву до вболівальників та усієї спортивної спільноти…

8 часов ago

Нереальний успіх зірки збірної України: підопічний Реброва потрапив до топу

Нападник "Жирони" та національної збірної України Артем Довбик потрапив до символічної команди сезону чемпіонату Іспанії…

8 часов ago

Скандального експрезидента Міжнародного союзу біатлоністів виключили з Олімпійського комітету

Колишнього президента Міжнародного союзу біатлоністів і норвезької федерації з біатлону Андерса Бессеберга засудили на три…

9 часов ago