Новини

Лідер Боснії цікаво висловився про Шевченка

Форвард збірної Боснії та Герцеговини Едін Джеко поділився очікуваннями від матчу відбору на ЧС-2022 проти України, який відбудеться 12 жовтня у Львові:

«Після Казахстану матч з Україною буде одним з найважливіших, оскільки у нас залишилося три ключових гри з нашими прямими конкурентами в боротьбі за друге місце в групі.

Очікування перед грою з Україною? Я налаштований забити гол, але найкращим буде результат 2:0 на нашу користь.

Кумир дитинства Андрій Шевченко? Для мене було великою несподіванкою, що Шевченко більше не є головним тренером збірної України. Я не знаю з яких це причин — конфлікт з федерацією чи щось, але я знаю, що є новий тренер, який показав хороший результат з Фінляндією.

Ми відразу бачили, що Україна в цій групі серед фаворитів. Серед гравців, я б не став виділяти когось окремо — всі вони виступають в хороших клубах і мають сильні індивідуальні якості. Україна — це міцна команда.

Найкращим козирем нашої команди є колективна гра. У матчі з Казахстаном у нас не було кілька наших основних гравців, але ми показали якісну гру і колективними зусиллями здобули три очки. Сподіваюся так буде і в матчі з Україною».

Editor

Recent Posts

Збірна України виграла чемпіонат світу з хокею

Збірна України з хокею стала чемпіоном світу в дивізіоні 1B. В п'ятницю збірна України з…

1 час ago

Зоря змінила місце своєї прописки

Луганська "Зоря" офіційно змінила місце своєї прописки. Після початку російської збройної агресії на Донбасі "Зоря"…

2 часа ago

Польська біатлоністка Моніка Хойніш-Старенга стала мамою

Бронзова призерка чемпіонату світу 2013 року, польська біатлоністка Моніка Хойніш-Старенга стала мамою. Про радісну подію…

2 часа ago

Екстренер Дюбуа дав прогноз на бій Усик — Ф’юрі

Британський тренер Шейн МакГіган висловився щодо прийдешнього поєдинку між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі. За…

3 часа ago

Леоненко розкритикував УАФ за скандал із Дем’яненком

Колишній гравець "Динамо" Віктор Леоненко висловився щодо нещодавнього інциденту за участі колишнього віцепрезидента УАФ Анатолія…

3 часа ago

Реал прийняв важливе рішення про майбутнє Луніна

Мадридський "Реал" зробив українському воротарю Андрію Луніну пропозицію щодо продовження контракту. Про це напередодні повідомив…

3 часа ago