Новини

Яремчук розповів, як Петраков мотивує збірну України

Форвард збірної України Роман Яремчук прокоментував майбутній матч відбору ЧС-2022 з Боснією і Герцеговиною, який пройде 12 жовтня.

— Я дуже щасливий приїхати до Львова, довго не був тут. Свій найкращий матч за збірну я провів тут, забив свій дебютний м’яч. До мене було багато прохань про квитки, ажіотаж відчувається. Ми усвідомлюємо велику відповідальність перед уболівальниками.

Атмосфера в команді дуже хороша. Ми взяли три важливі очки в Фінляндії, з хорошим настроєм приїхали до Львова. Але в той же час ми дуже серйозно налаштовані, зосереджені на теорії, на тому, що говорить тренерський штаб. Нам треба виходити на поле і виконувати все це.

— У голосуванні за «Лева матчу» за підсумками гри в Фінляндії ви були другим. Є бажання завтра в рідному місті отримати цю нагороду?

— Найголовніше завтра – це три очки, які ми повинні заробити. Якщо заб’є Ярмоленко або хтось інший і ми переможемо – це буде добре.

— Олександр Петраков відомий як сильний мотиватор. Яку ви можете згадати саму пам’ятну промову від Олександра Васильовича?

— Нехай це залишається в роздягальні, я вважаю, це не треба виносити на публіку. Так, Олександр Петраков – великий мотиватор, я давно працюю з ним, добре його знаю. Ми його дуже поважаємо і відчуваємо страх, коли він злий, — сказав Яремчук.

Editor

Recent Posts

Світоліна та Костюк — у топ-20 рейтингу WTA

Стали відомі позиції українських тенісисток в оновленому світовому рейтингу від WTA. Напередодні WTA оприлюднила оновлений…

11 минут ago

Судаков розповів про очікування від матчу проти Динамо

Півзахисник донецького "Шахтаря" Георгій Судаков поділився думками щодо прийдешнього матчу проти київського "Динамо". Одним із…

31 минута ago

Ф’юрі зробив заяву про Усика

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Тайсон Ф'юрі висловився про свого майбутнього суперника…

51 минута ago

Бенфіка Трубіна втратила шанси на чемпіонство Португалії

Лісабонська "Бенфіка" з Анатолієм Трубіним у складі зазнала поразки в нещодавньому матчі чемпіонату Португалії. В…

1 час ago

Григорчук відреагував на другу поразку Чорноморця Шахтарю за тиждень

Головний тренер одеського "Чорноморця" Роман Григорчук підбив підсумки матчу 27-го туру УПЛ проти донецького "Шахтаря".…

2 часа ago

Кабаєв прокоментував перемогу Динамо над Колосом в УПЛ

Півзахисник київського "Динамо" Владислав Кабаєв висловився про нещодавню перемогу над "Колосом" в УПЛ. У неділю…

2 часа ago