Чемпіон світу у надважкій вазі Тайсон Ф’юрі прокоментував результат поєдинку Ентоні Джошуа з Олександром Усиком.

Джошуа мав побитися з Ф’юрі в нинішньому році, але після рішення абрітража по бою Тайсона з Деонтеєм Уайлдером переключився на бій з обов’язковим претендентом Усиком.

«Коли у тебе є принциповий суперник, всі говорять про ваш поєдинок, а потім, коли цей суперник раптом програє, тобі майже хочеться підняти його назад на п’єдестал, щоб ваш поєдинок міг відбутися. Я хотів стати тим, хто знову вирубає Джошуа, але український майстер дістався до нього раніше за мене, з цим нічого особливо не поробиш», – пояснив Ф’юрі.

«Те, що сталося з Джошуа, просто вбило наш з ним поєдинок. Але кожен у житті повинен нести свій хрест, і це ще один випадок, з яким Джошуа повинен впоратися».

«Як Джошуа перемогти Усика? На мій погляд, він повинен подивитися мій бій зі Стівом Каннінгемом і застосувати мою тактику в поєдинку з Усиком. Ти маєш продовжувати висуватися вперед, викидати важкі удари, тренуватися і виконати свій план на бій».

Сьогодні стало відомо, що Джошуа пропонували відмовитися від амбіцій на реванш заради проведення бою Усика з Ф’юрі. В такому випадку Ентоні бився б з наступним абсолютним чемпіоном світу в суперважкій вазі.

У ніч на неділю, 10 жовтня, за київським часом Ф’юрі проведе заключний поєдинок трилогії з Уайлдером. На кону буде стояти титул чемпіона WBC, яким володіє англієць.