Новини

Фінляндія втратила чотирьох гравців перед Україною — серед них капітан

Головний тренер збірної Фінляндії Марку Канерва повідомив про втрати своєї команди напередодні гри зі збірною України в рамках відбору до ЧС-2022. Матч, нагадаємо, відбудеться 9-го жовтня.

В цьому поєдинку наставник Суомі не зможе розраховувати на чотирьох гравців, яких викликав спочатку. Лівий захисник Єре Уронен, який влітку перейшов з «Генку» до французького «Бресту», досі заліковує травму щиколотки. Останні матчі за ХІК пропускав один з найдосвідченіших гравців та капітан збірної опорний хавбек Тім Спарв, тож було вирішено, що він також не приєднається до команди. Втім, про відсутність цих гравців було відомо і раніше.

А ось свіжими втратами можна вважати півзахисника Каан Кайрінена з норвезького «Ліллестрьома» та форварда Маркуса Форсса з «Брентфорду». Останній отримав ліктем у вухо в грі за клуб в матчі Кубка ліги проти «Олдхема», йому можна грати, але найближчим часом заборонено літати. Тож він не допоможе Фінляндії в матчах з Україною та Казахстаном.

В той же час Канерва довикликав хавбека ЦСКА-Софія Томаса Лама та форварда ХІКа Роопе Ріскі. 30-річний Ріскі має в своєму активі лише п’ять матчів за збірну, але й один забитий м’яч (ще в 2015-му в ворота Швеції).

Нагадаємо, що й збірна України зазнала втрат на жовтневі матчі. Команді Петракова не допоможуть через травми Віталій Миколенко, Віталій Буяльський, Олександр Зінченко, за сімейними обставинами не зможе зіграти Денис Бойко.

Editor

Recent Posts

Українським спортсменам виплатять премії за виступ на Олімпіаді-2024

Кабінет Міністрів України схвалив проєкт постанови, яка передбачає фінансову винагороду для спортсменів, що посіли 4−6 місця…

1 час ago

На фронті загинув колишній український футболіст

На російсько-українській війні загинув колишній футболіст Ігор Северенчук. Трагічну звістку напередодні повідомив Комітет молоді і…

4 часа ago

Динамо не буде переносити матчі УПЛ заради Ліги Європи

Віцепрезидент київського "Динамо" Дмитро Бріф розповів, чи збирається клуб переносити матчі УПЛ через участь у…

19 часов ago

Динамо та GGBET провели пресконференцію стосовно старту в Лізі Європи

19 вересня у Києві відбулася спільна прес-конференція футбольного клубу «Динамо» Київ та його нового офіційного…

20 часов ago

Наставник жіночої збірної України з біатлону оцінив виступ українок на літньому ЧС-2024

Старший тренер української жіночої збірної з біатлону Микола Зоц дав оцінку виступам наших дівчат на літній…

21 час ago

В учасників Олімпіади-2024 знайшли допінг

П'ять спортсменів здали позитивні тести на допінг під час Олімпіади-2024 у Парижі. Про це повідомляє Міжнародне агентство…

1 день ago