Глава промоутерської компанії Top Rank Боб Арум розповів, що не підписав Олександра Усика після його переходу в професіонали, оскільки українець тоді виступав у першій важкій вазі — дивізіоні, який не користується в США великою популярністю.

«Я хочу сказати вам, що в боксі мало таких приємних людей, як Усик. Він дуже розумний і веселий. У нього справді є почуття гумору, з ним просто приємно знаходитися поруч. Він дійсно веселий хлопець. Як друг, мені він дуже сильно подобається. Я завжди чудово до нього ставився, але щодо думки про те, що ми б досягли аналогічних результатів, якби я був його промоутером, то це можливо, але малоймовірно.

Егіс Клімас питав мене, чи хочу я підписати Усика. Я сказав: «Дивись, я американський промоутер, а він виступає в першій важкій вазі. Я не можу заробляти для нього гроші в цьому дивізіоні. Тобі краще знайти йому європейського промоутера, тому що в Європі у нього все складеться добре». Це правда. Я знав, що він має приголомшливі здібності. Мені сказав про це Папаченко. Але що, чорт забирай, я б робив з крузером в США?» — сказав Боб Арум порталу World Boxing News.