Президент Top Rank Боб Арум висловився про шанси британця Ентоні Джошуа здобути перемогу в реванші з чемпіоном світу в суперважкому дивізіоні Олександром Усиком.

«Думаю, що Джошуа було б добре, якби він якимось чином зміг провести ще декілька боїв до матчу-реваншу з Усиком, – вважає Арум. – І якби його оточення було розумнішим, то вони розробили б угоду, що якщо Тайсон Ф’юрі досягне успіху з Уайлдером, то Усику можна буде битися з Ф’юрі, і щоб кожен з них за контрактом домовився в своєму наступному бою в разі перемоги битися з Джошуа. Це розумно».

Але знову ж таки, це бокс, і це егоїстичні промовтери, бійці, які, на мій погляд, не ухвалююють правильних рішень, а насправді проводять бої, засновані на емоціях, – пояснив боксерський функціонер. – Едді Хірн, який егоїстичний, не слухатиме те, що має сенс. Він буде проштовхувати те, на що він має повне право, – матч-реванш з Усиком, і це буде ще одна поразка в послужному списку Джошуа і перешкодить йому провести масштабніший бій проти єдиного чемпіона».

«Усик бореться з Ф’юрі чи Вайлдером, а Джошуа б’ється з переможцем. Це може сподобатись людям. Тепер же всі погляди прикуті до бою Вайлдер – Ф’юрі, переможця цього бою визнають чемпіоном світу в суперважкій вазі – особливо, якщо Джошуа піде відразу на матч-реванш з Усиком, що, я думаю, для нього буде неправильним ходом», – підсумував Боб Арум.