37-річний український воротар Андрій Пятов повернувся в основний склад «Шахтаря» на початку нового сезону після травми Анатолія Трубіна. З Пятовим на воротах команда вийшла в групу Ліги чемпіонів, програла «Шерифу», і він ж вийшов на поле у грі з «Інтером».

Пятов був капітаном «Шахтаря» у матчі проти італійської команди та зміг відзначитися кількома сейвами, особливо важливо він зіграв на останніх хвилинах, коли двічі врятував український клуб від пропущеного м’яча.

Матч зрештою закінчився з рахунком 0:0 — це означає, що Андрій Пятов зміг нарешті провести гру на нуль в Лізі чемпіонів. Воротар перервав власну серію з матчів з пропущеними м’ячами поспіль — вона зупинилася на позначці 27 ігор.

Востаннє Андрій Пятов не пропускав у Лізі чемпіонів у 2015 році — у матчі 1/8 фіналу проти «Баварії» у Львові матч закінчився 0:0. Це було 17 лютого 2015 року.

З того моменту Пятов провів 27 матчів за «Шахтар» у Лізі чемпіонів, у кожному пропускав голи. Усього під час серії Пятов пропустив 65 голів — в середньому 2.4 голи за гру.