На прес-конференції в Мюнхені головний тренер «Динамо» Мірча Луческу поділився очікуваннями від матчу з «Баварією».

– Багато фахівців і вболівальників каже, що «Баварія» зараз – машина, яку неможливо зупинити. Немає сенсу виходити на поле, якщо не віриш в успіх? В історії «Динамо» було багато успішних матчів проти «Баварії». Приготували ви якийсь рецепт, який дозволить завтра гідно виглядати чи навіть допоможе виїхати з очками з цього стадіону?

– Так, ви маєте рацію, вони виглядають, як машина, яка запрограмована на перемогу. Там найкращі футболісти чемпіонату Німеччини з великим досвідом і великим талантом. Хочу, щоб моя команда йшла з поля з високо піднятою головою, і щоб їм не було соромно за виконану роботу. Будемо грати. Це найсильніша команда в Лізі чемпіонів. У неї великі шанси виграти цей турнір. Це збалансована команда з фізично сильними і швидкими футболістами. Хочемо показати, що можемо боротися з такими суперниками в Лізі чемпіонів.

– Наскільки втрата Буяльського велика для «Динамо»?

– Це один із наших найкращих гравців, який перебував у найкращій формі. У всіх іграх у нього був найвищий ККД. Це той гравець, який дуже добре грає в атаці, але ще краще працює в обороні, робить багато перехоплень. Віталій міг би нейтралізувати Кімміха, тому що вся гра «Баварії» проходить через нього.

– Ви грали проти «Баварії» Гвардіоли, коли очолювали «Шахтар». Яка «Баварія» сильніша – нинішня чи часів Гвардіоли?

– Навіть не хочу коментувати ту гру. Ця «Баварія» сильніша, ніж та. Пам’ятаю, що ми тоді добре зіграли у Львові, а на виїзді все вирішили вилучення і пенальті.