Колишній головний тренер збірної України Андрій поділився думкою про свій період в «Мілані» і нинішній команді «россонері».

«Мені здається, що бути гравцем «Мілана» в Лізі чемпіонів — це щось інше. У мене був досвід з «Динамо», але «Мілан» — це зовсім інша історія. Прекрасна історія. 2 фіналу Ліги чемпіонів, особливо в першому були фантастичні емоції.

Для мене як молодого гравця, який прийшов з «Динамо», Ліга чемпіонів була прекрасною вітриною. Завдяки цим матчам я підкорив Європу, граючи все краще і краще, забиваючи багато голів.

У Лізі чемпіонів потрібно мати інший підхід. Це змагання з великою історією і пов’язане з «Міланом». Коли ви граєте з найсильнішими командами у світі, з найсильнішими гравцями у світі, це сприяє вашому зростанню.

Я сумую за енергією на полі, коли чуєш фанатів і сфокусований. Сумую за підготовкою та напругою перед матчами.

У мене є величезне бажання повернутися в «Мілан» і почути цю музику.

Цей «Мілан» вміє зціпити зуби в скрутні хвилини, вони сильно виросли. Ліга чемпіонів допоможе молодим гравцям вирости й знову набратися досвіду. У «Мілана» великий потенціал «, — сказав Шевченко в інтерв’ю Milan TV.

Нагадаємо, Шевченко виступав за «Мілан» з 1999-го по 2006 рік, 2008-2009. 44-річний українець у складі «россонері» провів 322 матчі, в яких забив 175 м’ячів, і виконав 46 результативних передач. Також у 2004 році став володарем «Золотого м’яча».

У серпні Шевченко покинув пост головного тренера збірної України після 5 років роботи.