Чемпіон світу в напівважкій вазі Артур Бетербієв поділився думками про свій перший бій з Олександром Усиком в аматорському боксі.

Бетербієв перемагав Усика в дебютному поєдинку.

«Я вам скажу, що ми з ним три рази зустрічалися в нашій аматорській кар’єрі. Перший раз – коли була матчева зустріч в Калінінграді між Україною, Росією і Азербайджаном. Усика в останній момент на заміну випустили замість людини, яка зі мною повинна була битися. По-моєму, Ісмаїл Сіллах мав на 81 кг, але вони різко поміняли його, і тоді я виграв в Усика на 81 кг. Хоча я готувався на правшу, але вони в останній момент лівшу випустили. І тоді він ще більш стрибучий був, важив 81 кг. Але я виграв у нього, і ось друга зустріч була в Баку, третя – на Олімпіаді.

Я не применшую його заслуг, але він фартовий. Йому пощастило багато в чому. Скрізь пощастило. І на Олімпіаді – він на три бої потрапив. Фартовий, але я не можу звинувачувати його за те, що йому пощастило. А Усик не боксував в першому бою, тільки на три бої потрапив. Але фортуна – вона ж теж не завжди, вона колись закінчується», — сказав Бетербієв.