Президент київського Динамо Ігор Суркіс в інтерв’ю програмі «Великий футбол» поділився думкою про перспективи киян у Лізі чемпіонів.

«Мене радує якість, радує те, як команда виконала установку на гру з «Бенфікою». За певних обставин, ми могли й перемогти, могли й програти. Ще присутній страх, але може бути це не страх, а чітке виконання тренерської установки на гру. у чемпіонаті ми граємо гідно, у нас одна нічия в восьми турах. Так, необов’язкова.

Але на початку чемпіонату Луческу не міг бути присутнім на іграх, і це сильно позначається на молодих хлопців. Тільки його розбір і аналіз всіх матчів, підготовка, дає нам можливість досягати позитивних результатів. Без нього я навіть не уявляю, як би розвивалася команда.

Попереду матч з «Баварією», важка гра. Може, хлопці побудують гру разом з тренерським штабом таким чином, що ми отримаємо позитивний результат.

Я б хотів, щоб повторилися славні традиції Динамо 99-го року, коли ми на рівних грали з тією ж «Баварією». Так, ми сьогодні про це мріємо, але може це і здійснитися. Я задоволений сьогодні роботою нашої команди, знімаю капелюха перед Луческу, в його роки так працювати — дай Бог кожному молодому «, — сказав Суркіс.

Нагадаємо, матч 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів «Баварія» — «Динамо» відбудеться 29 вересня в Мюнхені. Початок — о 22:00.

Читайте також