Президент «Динамо» Ігор Суркіс в інтерв’ю програмі Великий Футбол висловився про можливе повернення бізнесмена Ігоря Коломойського до футбольної діяльності.

«Коломойський повернувся на трибуни, і я вважаю, що це перший крок до того, що він вже зацікавився футболом. У розмові з ним я говорив, що кинути «Дніпро», інші команди, які він фінансував — зрада перед українським футболом. Команди, які він фінансував частково, грали проти його команди запекліше, ніж з будь-якою іншою.

Він був чесний, у футболі у всякому разі. І ніде не було такого, що можна було сказати, що команди йому підігравали. «Арсеналу», «Кривбасу», «Львову» — він допомагав.

Повернення людей, які люблять футбол, як Ярославський і Коломойський — це було б плюсом. Приберемо політику. Він прийшов на матч з «Шахтарем», виявив бажання прийти підтримати «Динамо» з «Бенфікою». Нехай приходять. Хочеться цього драйву в кожному турі «, — сказав Суркіс.

Відзначимо, Ігор Коломойський відвідав матч 9-го туру УПЛ між «Дніпром-1» і «Зорею». Також він побував на поєдинках «Динамо» — «Бенфіка» в Лізі чемпіонів і «Шахтар» — «Дніпро-1».