Бокс

Майк Тайсон – Рой Джонс-молодший: коли бій, де дивитись

В ніч проти 29 листопада відбудеться боксерський поєдинок між 54-річним Майком Тайсоном та 51-річним Роєм Джонсом-молодшим. В Україні вечір бою ексклюзивно транслюватиме MEGOGO.

Подія буде доступна за передплатами MEGOGO «ТБ і Кіно: Оптимальна» і «ТБ і Кіно: Максимальна» (99 та 197 грн/міс відповідно).

Спортсмени зустрінуться на арені Dignity Health Sports Park в Карсоні (штат Каліфорнія, США). Переможець отримає спеціальний пояс – WBC Frontline Battle.

Легендарний Майк Тайсон на своєму рахунку має 56 боїв, 50 перемог, 44 із них – нокаутом. Останній поєдинок мав 2005 року. Його противник, Рой Джонс-молодший, має 75 поєдинків та 66 перемог.

Хто із спортсменів одержить перемогу – стане відомо в ніч із 28 на 29 листопада. Переглянути подію можна буде у розділі «Спорт» та на каналі MEGOGO Гонг за передплатами «ТБ і Кіно: Оптимальна» і «ТБ і Кіно: Максимальна».

sportnews

Recent Posts

Лунін зіграє в матчі-відповіді півфіналу Ліги чемпіонів

Воротар мадридського "Реала" Андрій Лунін зіграє у вирішальному матчі півфіналу Ліги чемпіонів проти мюнхенської "Баварії".…

3 часа ago

Збірна України виграла чемпіонат світу з хокею

Збірна України з хокею стала чемпіоном світу в дивізіоні 1B. В п'ятницю збірна України з…

4 часа ago

Зоря змінила місце своєї прописки

Луганська "Зоря" офіційно змінила місце своєї прописки. Після початку російської збройної агресії на Донбасі "Зоря"…

5 часов ago

Польська біатлоністка Моніка Хойніш-Старенга стала мамою

Бронзова призерка чемпіонату світу 2013 року, польська біатлоністка Моніка Хойніш-Старенга стала мамою. Про радісну подію…

6 часов ago

Екстренер Дюбуа дав прогноз на бій Усик — Ф’юрі

Британський тренер Шейн МакГіган висловився щодо прийдешнього поєдинку між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі. За…

6 часов ago

Леоненко розкритикував УАФ за скандал із Дем’яненком

Колишній гравець "Динамо" Віктор Леоненко висловився щодо нещодавнього інциденту за участі колишнього віцепрезидента УАФ Анатолія…

6 часов ago