Запорізький «Мотор» провів другий матч в Лізі чемпіонів сезону 2021/2022. Суперником команди Гінтараса Савукінаса стала каталонська «Барселона», один з головних фаворитів турніру.

Незабаром після старту поєдинку господарі майданчика почали відриватися в рахунку. Запорожці грішили неточними кидками і прикрими втратами, а каталонці проводили результативні атаки без особливого опору. За рахунку 9:3 тренерський штаб «Мотора» взяв тайм-аут, після якого гості почали поступово скорочувати відставання. Зловив свою гру і Геннадій Комок. Голкіпер «Мотора» зробив кілька блискучих сейвів, у тому числі відбив кидок з 7-метрового. І все ж, на перерву команди пішли за переваги «Барси» «+3».

Сценарій другого тайму був схожий з розвитком подій в першій половині зустрічі. Знову каталонці відразу організували відрив, і знову після тайм-ауту Гінтараса Савукінаса гості заграли більш зібрано. Ось тільки на цей раз господарі майданчика досить швидко повернули нитки гри під свій контроль. В кінці матчу суперники обмінювалися результативними атаками, і фінальна сирена зафіксувала впевнену перемогу «Барселони».

У наступному турі Ліги чемпіонів «Мотор» на майданчику запорізького ДС «Юність» прийматиме «Віве Кельце», який сьогодні вдома обіграв «Веспрем» (32:29).