Ведучий програми «ТаТоТаке» Сергій Болотников розповів про ситуацію Олександра Петракова з Олександром Караваєвим і Русланом Маліновським.

«Петраков не такий тренер, щоб йому умовний Суркіс подзвонив і сказав:»Візьми Караваєва», а той відразу побіг брати. Як я з’ясував, тут втрутилися гравці збірної — старожили, лідери. Команда не підтримала Маліновського, бо вважає, що він вчинив «не по-пацанськи».

Гравці у цій ситуації на боці Петракова, тому що Маліновський поставив себе вище інших, поїхавши зі збірної перед матчем з Чехією. Чому інші так не зробили, крім гравців «Динамо» і «Шахтаря»? За Караваєва заступилися, адже він не скандалив з Петраковим, а просто помилився в матчі з казахами. Негарно відчіплювати гравця через помилку.

Петраков якраз шукає підтримки у лідерів команди, тому погодився на це. Але зрозуміло, що грати він не буде, це запасний варіант «, — сказав Болотников.

Нагадаємо, нещодавно УАФ опублікувала список гравців збірної України на наступні матчі відбору на ЧС-2022. До заявки не було включено Руслана Маліновського, який раніше мав конфлікт з виконуючим обов’язки головного тренера «синьо-жовтих» Олександром Петраковим.

Також пізніше з’явилася інформація, що наставник не хотів викликати й Олександра Караваєва, який провалив матч з Казахстаном (2:2). Але у списку «синьо-жовтих» хавбек «Динамо» все-таки опинився.