Новини

Тренер назвав найсильнішу рису характеру Усика

25 вересня в Лондоні відбудеться поєдинок в суперважкій вазі між чемпіоном світу з боксу за версіями WBA, WBO, IBF британцем Ентоні Джошуа і українцем Олександром Усиком. Головний тренер національної збірної України з боксу Леонід Лоівський розповів про шанси суперників у майбутнє протистояння.

Усик — Джошуа: де дивитися

«Зустрінуться два олімпійські чемпіони — обидва боксери вже вписали свої імена в історію. Вважаю, що для Саші Усика велика перемога вже в тому, що він заслужив боксувати з Джошуа.

Усик прийшов з більш легкої ваги, але вже адаптувався і до суперважкої категорії. Мої уподобання в цьому поєдинку саме на боці українця.

В Усика є свої козирі, побити які британцеві буде дуже складно, — це рухливість, швидкість, гострота, тактична виучка. Перехитрити Джошуа і покарати — таке Саші під силу. І якщо Усик продемонструє той рівень боксу, який він показував у своїх кращих боях, наприклад, з тим же Гассієвим, то перемога буде за ним.

Поєдинок пройде на батьківщині Ентоні Джошуа, але цим Усика не можна налякати. Саша — боєць, дуже відчайдушний спортсмен. Він ніколи не дасть задню. Чим складніше завдання, тим він більш заряджений на перемогу», — вважає Лоівський.

Editor

Recent Posts

В учасників Олімпіади-2024 знайшли допінг

П'ять спортсменів здали позитивні тести на допінг під час Олімпіади-2024 у Парижі. Про це повідомляє Міжнародне агентство…

3 часа ago

Бражко: «Почути гімн Ліги чемпіонів було моєю дитячою мрією»

В четвер у центрі Києва "Динамо" провело урочистий захід, присвячений старту виступу команди в основному…

15 часов ago

Світоліна перенесла операцію, через яку достроково завершила сезон

Колишня перша ракетка України Еліна Світоліна перенесла операцію, через яку була змушена достроково завершити сезон.…

17 часов ago

Дружина Йоханнеса Бьо опублікувала рідкісне фото зіркового біатлоніста

Хедда Делі Бьо, дружина п’ятикратного олімпійського чемпіона, багаторазового чемпіона світу, норвезького біатлоніста Йоханнеса Бьо, опублікувала…

24 часа ago

Міжнародна федерація не допустить росіян і білорусів до змагань під своїми прапорами

Міжнародна шахова федерація (FIDE) відхилила пропозицію відновити повні права шахових федерацій Росії та Білорусі. Про…

1 день ago

Брагару: «Не думаємо про турнірну таблицю, йдемо від гри до гри»

Вінгер київського «Динамо» Максим Брагару дав ексклюзивний коментар EuroFootball.com.ua за підсумками перенесеного матчу 4-го туру УПЛ проти…

2 дня ago