Новини

Матч за суперкубок України пройде в незручний для команд час

Екс-форвард збірної України Олексій Бєлік поділився очікуваннями від матчу за Суперкубок України між донецьким «Шахтарем» і київським «Динамо».

— Очікування у мене змішані, тому що, з одного боку — бажання побачити протистояння «Шахтаря» Де Дзербі і «Динамо» Луческу дуже велике, а з іншого — матч пройде в незручний час, у обох команд настає період важливих ігор в чемпіонаті і в лізі чемпіонів. Але чекаю видовищного матчу, тому що є можливість виграти перший трофей в сезоні.

— Чи стане поразка від «Шерифа» додатковим стимулом для «Шахтаря», щоб порадувати своїх уболівальників?

— Після поразки від «Шерифа», у гірників є два варіанти: або вони збирають волю в кулак і перемагають, що їм допоможе в наступних матчах, або програють і психологічно буде ще важче.

— Молодість пари основних центральних захисників «Динамо» (Сироті 21 рік, Забарному 19 років) перевага для гравців атаки «Шахтаря»?

— Я не думаю, що молодість центральних захисників «Динамо» стане перевагою для «Шахтаря», так як вони надійні і організовані в грі. Але тим цікавіше буде спостерігати за індивідуальними протистояннями.

— Які переваги і недоліки кожної з команд?

— Сильні якості «Шахтаря» — це техніка і швидкість в атакуючих діях команди, але є проблеми з переходом з атаки в оборону. Також, команда діє не завжди інтенсивно. «Динамо» дуже добре організовано, діє дисципліновано в обороні, дуже активно в контратаці. Але є проблеми з позиційної атакою, тому що Луческу поки не знайшов основного нападника, який до кінця зрозуміє і буде виконувати його вимоги.

Editor

Recent Posts

Брагару: «Не думаємо про турнірну таблицю, йдемо від гри до гри»

Вінгер київського «Динамо» Максим Брагару дав ексклюзивний коментар EuroFootball.com.ua за підсумками перенесеного матчу 4-го туру УПЛ проти…

7 часов ago

Доротея Вірер розповіла про свою роботу на Олімпійських іграх-2024

Триразова призерка Олімпіади, чотириразова чемпіонка світу, італійська біатлоністка Доротея Вірер розповіла про тонкощі своєї роботи…

16 часов ago

Мілевський із другом дізналися про договірний матч і зірвали великий куш на ставках

Колишній футболіст київського «Динамо» і національної збірної України Артем Мілевський і його товариш Сергій Третьяк…

1 день ago

Йоханнес Бьо не зміг перемогти в шоу-гонці City Biathlon-2024

П’ятиразовий олімпійський чемпіон, 20-разовий чемпіон світу, п’ятиразовий володар Кубка світу норвезький біатлоніст Йоханнес Бьо став…

2 дня ago

Костюк не втратила позицій в рейтингу WTA

Відомо, на якій позиції в новому рейтингу WTA перебуває перша ракетка України Марта Костюк. На…

2 дня ago

Віттоцці перемогла в шоу-гонці City Biathlon-2024, Джима не стартувала

Італійська біатлоністка Ліза Віттоцці здобула перемогу в шоу-гонці City Biathlon-2024 у німецькому Дрездені. Віттоцці показала…

3 дня ago