Головний інсайдер українського футболу Ігор Циганик поговорив про кадри збірної України напередодні жовтневих матчів відбору на ЧС-2022 з Фінляндією, а також Боснією і Герцеговиною.

Журналіст розказав, що спочатку виконуючий обов’язки головного тренера збірної України не вніс до заявки не тільки Руслана Малиновського, але і захисника Динамо Олександра Караваєва, який допустив помилки в грі з Казахстаном (2:2).

«На майбутні матчі з Фінляндією і Боснією не було Караваєва. Там втрутилися деякі люди, деякі обставини, і Караваєва все-таки викликали в збірну України».

«Я впевнений, що він заслуговує такого [виклику в збірну]. Не можна людину за одну помилку так обрізати, як Петраков обрізав цього футболіста. Футболіста, який створив гольовий момент проти Бенфіки. Відмовлятися чисто тому, що так сталося, і це неправильно».

«Я переконаний, що абсолютно правильне рішення [внести захисника в заявку], що Караваєв — це футболіст рівня національної збірної, футболіст, який дуже багато віддав збірній і може зробити для національного футболу, для кожного футболіста багато. Грати за національна збірну — честь для нього», — сказав інсайдер в ефірі програми Циганик LIVE.